Join our team

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!


Scroll

 

Technisch Manager – Civiele Werken

Topwind ontzorgt haar klanten in het volledige traject van ontwikkeling tot en met exploitatie van windparken. De kracht van Topwind zit in een sterke technische basis aangevuld met een oplossingsgerichte en pragmatische
mentaliteit. Tijdens de ontwikkeling en realisatie van een windpark zorgt Topwind namens de opdrachtgever dat de technische uitwerking optimaal is in dienst van het project. Mooi werk, waarbij het aankomt op verstand van
zaken en de wil om elke dag verder te leren. Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Civiele Ingenieur.

Wat ga je doen?

Als technisch manager ben je het technisch brein met betrekking tot de civiele werken in onze projecten. Denk daarbij o.a. aan kraanopstelplaatsen, wegen en windturbinefunderingen. Je coördineert de technische uitwerking door derden, maakt zelf ontwerpen voor zover passend bij je expertise, adviseert klanten en collega’s bij technische uitdagingen en borgt hierin de kwaliteit. Naast de technische inhoud ben je als specialist betrokken in het proces van aanbestedingen, aansturing van ingenieursbureaus en het voorbereiden van technische documentatie en CAD tekenwerk. Tijdens de uitvoeringsfase controleer je werkplannen en coördineer je kwaliteitsinspecties met collega’s en waar nodig spring je bij met expertise. In de projecten werk je samen in teamverband met collega’s. Kleine projecten passend bij jouw expertise pak je zelfstandig op.

Wie ben je en wat kun je?

  • Je hebt ervaring als civiel techneut op HBO/WO niveau in de energie of GWW sector
  • Je kunt systematisch en resultaatgericht werken, maar blijft pragmatisch denken en doen.
  • Je past bij een groeiende onderneming, waar een flexibele instelling en inzet een vereiste is.
  • Ervaring met het uitvoeren en/of beoordelen van berekeningen aan civiele werken.
  • Ervaring met CAD tekenwerk.
  • Je communiceert met aannemers, ingenieursbureaus én onze klant.
  • Relevante ervaring in de windenergie is een pre, maar niet noodzakelijk.

Wat bieden wij?

Bij ons staat de klant centraal, werken we samen en geven elkaar vertrouwen en verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in een prettige, informele werkomgeving met veel ruimte voor ondernemerschap. Wij bieden een interessante baan met goede vooruitzichten en ontplooiingsmogelijkheden in de sterk groeiende markt van duurzame energie. Bij gebleken geschiktheid een vaste aanstelling en goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden passend bij jouw ambities.

Contact

Je schriftelijke sollicitatie inclusief C.V. kun je sturen aan jobs@topwind.nl. Mocht je vragen hebben over deze vacature, neem dan contact op met Wendy van Veldhuisen (Human Resources), tel: 06-83 92 66 06.

"Bijna elk project is uniek en dat zorgt voor mooi werk, waarbij het aankomt op samenwerken en verstand van zaken.”

Peter Spruijt - Manager Projects