Scroll

Topwind. Sinds 2008.

Topwind is in 2008 opgericht door Johan Top en Ruud Kerkhof. Johan en Ruud kende elkaar al sinds 1993 toen ze beide werkzaam waren bij de windturbinefabrikant Lagerwey. Vanaf die tijd hebben ze in verschillende functies bij meerdere bedrijven ervaring opgedaan in de windenergie.

Onze missie.

Alleen dankzij de technologie van uw windturbines verandert wind in watts. Hoeveel wind u krijgt, kunt u hooguit voorspellen. Of belangrijke stakeholders aan uw plannen meewerken, kunnen we hooguit gezamenlijk bevorderen. Maar hoe de technologie gaat bijdragen aan uw business case, weten we zeker. Wij helpen u maximaal rendement te creëren door in te staan voor de beste performance. Dat beschouwen we als onze missie en daar komen we graag voor uit bed. We staan naast u met kennis, ideeën en een enorme uitvoerende kracht.

Waardevolle ervaring.

Bij Topwind zijn we gespecialiseerd in de technologie van windturbines. De engineers van Systems hebben verschillende systemen ontwikkeld om de veiligheid en prestaties van windturbines te optimaliseren. Project Management is van het begin tot het einde betrokken bij de realisatie van complete zon- en windparken. Windpark Management omvat alles op het gebied van het beheren, onderhouden en optimaliseren van windparken.

ONS TEAM

Johan Top

jt@topwind.nl

Wind Turbine Specialist
Project Management
Contract Management

Ruud Kerkhof

rk@topwind.nl

System Development
Windpark Management

Jeroen Smit

js@topwind.nl

System Development
Data-analysis

Herbert Hellewegen

hh@topwind.nl

Field Service Engineer

Roy Kerkhof

rke@topwind.nl

System Engineering
Electrical Engineering

Bastiaan Piek

bp@topwind.nl

Sales & Marketing

Ruut Brandsma

rb@topwind.nl

Senior Consultant Systems

Monique de Rooij

mdr@topwind.nl

Controller
Administration

Margreet Radstaake

mr@topwind.nl

Office Manager

Wendy van Veldhuisen

Mieke Top

mt@topwind.nl

Administration

Martin van den Bosch